Pak dit jaar origineel uit met jouw kerstpakketten!

Pak dit jaar origineel uit met jouw kerstpakketten!

Het wordt buiten steeds kouder en de dagen worden korter, maar de warmte van mensen neemt deze tijd juist extra toe. Dat gebeurde ook al decennia geleden toen boeren en landheren uit de 19de eeuw rond de feestdagen hun personeel een mand vol met levensmiddelen schonken. Op deze manier hadden de arme werklieden tijdens de feestdagen toch een lekker feestmaal voor hen en hun gezin. Dit liefdevolle gebaar is geëvolueerd tot een heuse kersttraditie die tot op de dag van vandaag wordt voortgezet!

Zet de traditie voort met Joinz kerstpakketten!

Werkgevers schenken hun werknemers en zakenrelaties nog steeds een heerlijk kerstpakket om de feestdagen mee door te komen. Volgens Bram van Oordt (medeoprichter Joinz) ‘vliegen de kerstpakketten dan ook al vanaf augustus als warme broodjes over de toonbank. Sommige mensen kunnen niet lang genoeg wachten met het inslaan van hun kerstgeschenken. Dat is een mooie gedachte.’

Joinz biedt een ruim assortiment van bijna 200 verschillende kerstpakketten aan. Van goedgevulde prijstoppers met de lekkerste lekkernijen tot chique kerstpakketten met luxe accessoires. Bij Joinz zijn ze erg creatief als het om kerstpakketten gaat. Sommige kerstpakketten hebben een eigen thema met een gave bijpassende accessoire. Van grillpakketten inclusief een barbecue of gourmetschaal tot een spelletjespakket met een heuse escaperoom! Je kan het zo gek nog niet bedenken of het zit in jouw kerstpakket.

Wil je iemand een warme Kerst toewensen? Dan zijn de winterwarme kerstpakketten van Joinz met een vuurkorf of –schaal, fleecedeken, chocomel, en sfeerlicht echt wat voor jou! Kies een goedgevuld pakket met de lekkerste snacks, drank en accessoires om de winter mee door te komen.

Populaire kerstpakketten

Het assortiment van Joinz kerstpakketten is ontzettend divers. Alle kerstpakketten zijn in categorieën zowel ingedeeld op prijs als op thema. De thema’s binnen de kerstpakketten zijn erg verschillend waardoor er voor iedereen een passend geschenk bij zit! Ga zo bijvoorbeeld voor een kerstpakket met een kleurenthema, een Italiaans of Hollands pakket, een wijn- of bier kerstpakket, of een stoer of sfeervol kerstpakket. Bij Joinz zijn de mogelijkheden super breed! Vind je het lastig om een kerstpakket uit te kiezen voor jouw collega’s? Met de onderstaande bestsellers binnen de kerstpakketten zit je altijd goed!

De absolute kerstfavoriet van 2024 zijn de tapas kerstpakketten van Joinz! Deze sfeervolle kerstpakketten zitten gevuld met hartige hapjes, overheerlijke wijn en gave accessoires zoals een tapasplank, tapasschaaltjes en warm windlicht. De tapas kerstpakketten zijn daarnaast budgetgericht en al te bestellen vanaf €27,50 per stuk!

Op de tweede plaats vinden we al gauw de drankkerstpakketten. Deze wijn- bier- en bubbelpakketten zijn ideaal om het jaar feestelijk af te sluiten. Bovendien houdt iedereen tijdens de feestdagen wel van een passend drankje om te proosten op een voorspoedig nieuwjaar.

Last but not least: De originele kerstpakketten! Van wijnkoelers inclusief speaker tot wijnrekken en van wafelijzers tot vuurschalen. De originele kerstpakketten van Joinz bevatten alles wat je je maar kan wensen. Wees dit jaar origineel en kies zo een kerstpakket die echt bij jouw collega past!